WWF: Miljøtalen: En møteplass for naturen

Kunde:
WWF
Periode:
2019 –

I april 2019 inviterte WWF for første gang til Miljøtalen. Miljøtalen er ambisiøs og viktig, og oppsummerer naturens tilstand i Norge og resten av verden. Klimaendringer og menneskelig påvirkning endrer naturen, og skal vi ta vare på naturen er vi avhengige av globale avtaler. Dette jobber WWF med hver dag verden over. Akkurat dette skulle alle deltakerne også få oppleve.

WWF ønsket et annerledes arrangement, et man husket og som ikke var en typisk konferanse. Sammen la vi en plan.

Tydelig hovedbudskap og avsender. Uventede bidragsytere og overraskende innhold, noen av de viktigste stemmene innen politikk og samfunn, næringsliv og kunst. Fra H.K.H. Kronprinsen, Bård Vegar Solhjell og Kjell Magne Bondevik, til Penelope Lea fra Barnas Klimapanel, forfatter Maja Lunde, toppledere som Berit Svendsen (Vipps), Jan Christian Vestre (Vestre AS) Svein Richard Brandtzæg (Norsk Hydro) og Dagbladets Geir Ramnefjell.

Miljøtalen leverte også en eksklusiv sniktitt på WWF og BBC´s serie Our Planet med naturens egen stemme og forkjemper, David Attenborough.

Dette ble en helt ny møteplass. Utfordrende scenografi og kompleks lysmapping fortalte også en historie.

Medvind er svært stolte av både produksjonen og muligheten til å utvikle dette videre med vår oppdragsgiver WWF. Vi gleder oss til Miljøtalen 2020.