WWF: Miljøtalen: En møteplass for naturen

Kunde:
WWF
Periode:
2019 –

I 2019 inviterte World Wildlife Fund (WWF) for første gang til Miljøtalen. Miljøtalen er ambisiøs og viktig, og oppsummerer naturens tilstand i Norge, og resten av verden. Klimaendringer og menneskelig påvirkning endrer naturen, og dersom vi skal ta vare på kloden er vi avhengige av globale avtaler. Dette jobber Verdens naturfond med hver dag, verden over. Dette skulle også deltakerne få oppleve.

WWF ønsket et annerledes arrangement; et man husket, og som ikke var en typisk konferanse. Sammen la vi en klar plan, for å få frem deres fortelling.

Det ble et tydelig hovedbudskap, fra en sterk avsender. Sammen med mektige bidragsytere og overraskende innhold, ble dette et kjempeviktig arrangement for vår fremtid. Flere viktige stemmer innen politikk og samfunn var til stede, samt nærings- og kulturliv: Fra slottet kom H.K.H. Kronprinsen, politikerne Bård Vegar Solhjell og Kjell Magne Bondevik var til stede, Penelope Lea fra Barnas Klimapanel, forfatter Maja Lunde, samt toppledere som Berit Svendsen (Vipps), Jan Christian Vestre (Vestre AS), Svein Richard Brandtzæg (Norsk Hydro) og Geir Ramnefjell (Dagbladet).

Miljøtalen leverte i tillegg en eksklusiv sniktitt på WWF og BBC’s serie, Our Planet, med naturens egen stemme og forkjemper; David Attenborough.

Her skapte vi en helt ny møteplass. Sammen med utfoldende scenografi, kompleks lyssetting og tydelige budskap, klarte vi å formidle en viktig historie.

Medvind er svært stolte av både produksjonen og muligheten til å utvikle dette videre med vår oppdragsgiver WWF. Vi gleder oss til neste Miljøtale!