Gullblyanten: En feiring av norsk reklamebransje.

«Altså dere to er jo noen råtasser! 🙌🏼 Digger å jobbe med dere, føler meg så godt ivaretatt og trygg med dere på laget. Tusen takk for perfekt avvikling på tidenes Gullblyanten. Dere er Norges beste eventbyrå!» - Victoria Asmerom Bratli, Kreativt Forum.

Kunde:
Kreativt Forum

«Altså dere to er jo noen råtasser! 🙌🏼
Digger å jobbe med dere, føler meg så godt ivaretatt og trygg med dere på laget. Tusen takk for perfekt avvikling på tidenes Gullblyanten.»
«Dere er Norges beste eventbyrå!» - Victoria Asmerom Bratli, Kreativt Forum.

Med landets skarpeste kommunikasjonshoder i salen er Gullblyanten et arrangement hvor Medvind settes ekstra under lupen. Gjennom langt og godt samarbeid med Kreativt Forum planlegger vi og produserer prisutdelingen Gullblyanten for ca. 750 deltakere fra reklamebransjen og deres oppdragsgivere. Medvind er rådgiver på innhold, underholdning og gjennomføring.

Gullblyanten er en idé og konseptkonkurranse. Konkurransens formål er å vise det beste av kreativ, kommersiell kommunikasjon i Norge. "Gullblyantens mål er å være en katalysator for den utvikling og dristighet som påkreves for å bringe norsk kreativ kommersiell kommunikasjon videre. "

Prisutdelingen består av mottakelse i foajé med enkel servering, sikkerhet, middag med prisutdeling og underholdning, samt etterfest. Medvind bistår med prosjektledelse, sikkerhet, teknisk produksjon, regi og avvikling.