Det Norske Byggemøtet: Landets største fastlandsnæring møtes til «årets viktigste møteplass», Det Norske Byggemøtet.

Kunde:
Bygg Reis Deg AS

Landets største fastlandsnæring møtes til «årets viktigste møteplass» for topplederne i norsk byggenæring, Det Norske Byggemøtet.

For tredje året utvikler Medvind denne møteplassen for vår oppdragsgiver Bygg Reis Deg AS.Tema i 2019 var bærekraft og digitalisering, og når man skal få en hel næring til å gå samme vei er det viktig å tenke stort, altså Think Big! For skal vi gjennomføre historiens største omstilling må vi tenke stort, og vi må handle sammen.

Think Big! ble en minneverdig opplevelse for 250 publikummere på Norges Varemesse. Det ble reise innen bygg og anlegg fra 1930 til 2030, og inkluderte foredragsholdere som sjefen David Zahle fra de danske stjernearkitektene i BIG Architects, næringsminister Torbjørn Røde Isaksen, Idar Kreutzer fra Finans Norge, Bjørn Haugland fra klimanettverket Skift Norge, Jon Sandnes fra Byggenæringens Landsforening, Hilde Tonne fra Rambøll og Gunnar Jenssen fra Sintef VR- lab. Det var Mali Hole Skogen fra IKT- Norge og Hanne Thornam fra EY, og en drøss med toppledere fra byggenæringen, i panelet og i salen. Kjetil Thorsen fra Snøhetta vant Byggenæringens Ærespris.

Balansekunstner Eskil Rønningsbakken med venner bidro til fortellingen, en fortelling om klimamål, digitalisering, arbeidsplasser, lønnsomhet, verdiskaping og fremtiden til en av landets aller viktigste næringer. Foto: Vegard Breie. Se video:
https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=505857496661073