Om oss

Avinor åpning i Bergen, band. Foto
Lime "Reservert" på stoler. Detaljer. Foto.

Hvem er Medvind

Medvind Eventbyrå består av en engasjert og slagkraftig gjeng med strategiske rådgivere, innholdsutviklere, produsenter og prosjektledere i Oslo.

Vi er en kunnskapsbedrift, med ekspertise i historiefortelling. Sammen skaper og kommuniserer vi innhold gjennom iscenesettelse av konferanser, arrangementer, utstillinger, film og kampanjer.

Medvind tilbyr strategisk rådgivning og har et omfattende nettverk i norsk og internasjonalt næringsliv, som gir verdi for våre offentlige og private oppdragsgivere. Som resultat er våre nyeste oppdragsgivere ofte virksomheter med tydelige samfunnsoppdrag innen bærekraft, klima og miljø, forskning, næringsutvikling og internasjonalt samarbeid.

Vi står opp om morgenen for å skape de viktigste møteplassene og fortellingene for og i samarbeid med våre oppdragsgivere og norsk nærings- og samfunnsliv.

Hos oss får du en profesjonell samarbeidspartner med svært kompetente medarbeidere, og høy gjennomføringskraft. Du får tilgang til hele Medvindfamilien, en svært hyggelig og engasjert gjeng prosjektledere, produsenter, eventmakere, rådgivere, som motiveres av å løse små og store utfordringer sammen med våre oppdragsgivere.

 

Bilde av ansatte på event. Foto.

Hvorfor Medvind

 

Medvind Eventbyrå er et av Norges fremste og beste eventbyråer med flere av de mest prestisjefylte kundene og prosjektene. Vi løser alle behov og ønsker i forbindelse med eventer, konferanser og filmer. Du kan bruke oss på hele, eller deler, av prosessen.

Vår ekspertise er konsept, innholdsproduksjon, kommunikasjon, deltakerhåndtering, design, regi, dramaturgi, scenografi, reise og film. Alt dette skreddersys til en rød tråd, som forteller en historie i overensstemmelse med strategien og kulturen til hver kunde.

Medvind jobber med fysiske, digitale og hybride arrangementer – lokalt, nasjonalt og globalt. Vi har mange faste kunder, og enkelte har vi samarbeidet med i over 20 år.

I Medvind Eventbyrå finner du en sammensveiset, hyggelig og erfaren gjeng med humor, nysgjerrighet og et høyt profesjonelt nivå. Vi er effektive, løsningsorienterte og svært kreative. Vi har en lang liste med referanser og fornøyde kunder – som er vårt bevis på at du garantert blir fornøyd. Medvind har i tillegg vunnet flere priser for vårt arbeid.

Temaene vi jobber med er varierte, og vi har flere erfaringer fra ulike fagfelt: Bærekraft, forskning, nærings- og samfunnsliv, organisasjonsutvikling, offentlig sektor, samfunn og politikk, byggebransjen, elektrifisering, skog og hav.

Medvind bidrar til bærekraftig omstilling. Vi utvikler viktige møteplasser og opplevelsesbasert kommunikasjon for offentlig og privat sektor, slik at mennesker kommer sammen, deler kunnskap, ser muligheter – og finner løsninger.

Vår hårete ambisjon er å være en liten, effektiv og nyttig del av løsningen:  

Å gi medvind til våre oppdragsgivere og deres prosjekter.

Medvinds forretningsområder. Grafikk.

Hva gjør Medvind

Medvind er et 360 graders byrå som dekker alle faser i forbindelse med eventer og konferanser.

Vi har delt opp virksomheten i åtte forretningsområder.

Ikon

Event & Konferanse

Medvind er et komplett event og konferansebyrå som kan ta ansvar for alle deler av prosessen og leveransene.

Vi leverer både fysiske, digitale og hybride arrangementer lokalt, nasjonalt og globalt. Vi bistår med alt fra A til Å, eksempelvis program, artister, konsept, mat, teknikk og deltakerhåndtering.

Ikon

Film, Streaming & TV

Medvind leverer profesjonelle filmproduksjoner, streamingløsninger og TV-produksjoner.

Vi tilbyr løsninger lokalt hos deg, og ønskede lokasjoner. Vi har også ferdige studioløsninger, blant annet her hos oss i Mølleparken 4, Oslo.

Filmene kan være egne produksjoner eller som en del av innhold til event og konferanser. Vi tilbyr også samproduksjoner fra ulike studioer i hele Norge og hele verden.

Ikon

Kommunikasjon & Design

Eventer og konferanser er kommunikasjonsarenaer. Vi har in-house designavdeling som både jobber med grafisk design, scenografi og design til ulike eventer, filmer og sendinger.

I Medvind jobber vi med all form for kommunikasjon – visuelt og verbalt.

Ikon

Konseptutvikling & Innholdsproduksjon

Noe av det viktigste for et vellykket arrangement er god konseptutvikling, innholdsproduksjon og programutvikling. Det er svært få eventbyråer som har denne kompetansen.

Medvind er i øverste liga. Vi er ekspert på de gode idéene og kreative løsningene, som representerer ditt konsept og merkevare. Vi skaper en rød tråd og forteller din historie i samsvar med strategi og ønsker.

Ikon

Reise & Hotellbooking

Medvind tilbyr reise og hotellbooking. Du kan bruke oss kostnadsfritt til å finne riktig lokale. For Medvind er det ingen forskjell om vi produserer et arrangement i Oslo, Tromsø, København eller Cape Town.

Arrangementer krever ofte reise for innledere og deltagere. Alt kan koordineres av Medvind.

Ikon

Kultur & Artistbooking

For å skape et godt og interessant innhold er kulturinnslag viktig. Dette skaper gode opplevelser, dramaturgi i programmet, og inspirerer publikum.

Medvind tar ansvar for regi og iscenesettelse, og tilbyr artistbooking av alle slag– både i Norge og resten av verden. Vi bygger også egne kulturopplevelser hvor vi sammen med artistene skaper unike skreddersydde kulturopplevelser.

Ikon

Påmelding & Registrering

Medvind tilbyr flere løsninger innen deltagerhåndtering med invitasjon, påmelding og registrering. Deltagerreisen er veldig viktig for en god totalopplevelse. Medvind har en avdeling med spesialister på nasjonale og internasjonale gjester. Dette er en komplett PCO-avdeling (Professional Conference Organisers), med evne til å håndtere viktige kongresser og konferanser.

Ikon

Teknikk & Produksjon

Medvind tilbyr alt innen teknikk og teknisk produksjon. Vi designer, produserer og gjennomfører alt fra små til gigantiske produksjoner. Medvind leverer komplette løsninger innen lys, lyd, scene, AV, kamera og sikkerhet.