Om oss

Hvem er Medvind

Medvind Eventbyrå AS består av en liten, men slagkraftig gjeng med strategiske rådgivere, innholdsutviklere, produsenter og prosjektledere i Oslo.

Medvind er en kunnskapsbedrift med ekspertise i historiefortelling. Vi skaper og formidler innhold og kommunikasjon og iscenesetter gjennom konferanser, arrangementer, utstillinger, film og kampanjer.

Vi tilbyr strategisk rådgivning og et omfattende nettverk i norsk næringsliv som gir verdi for våre offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Som resultat er våre nye oppdragsgivere ofte virksomheter med tydelige samfunnsoppdrag innen bærekraft, klima og miljø, forskning, næringsutvikling og internasjonalt samarbeid.

Vi står opp om morgenen for å skape de viktigste møteplassene og fortellingene for og i samarbeid med våre oppdragsgivere og norsk nærings- og samfunnsliv.

Du møter en profesjonell samarbeidspartner med svært kompetente medarbeidere og høy gjennomføringskraft. Du får tilgang til hele Medvindfamilien som består av noen av landets fremste eksperter innen bærekraft, omstilling og innovasjon. Ikke minst får du jobbe med svært hyggelige og engasjerte prosjektledere, produsenter, eventmakere og rådgivere som motiveres å løse små og store utfordringer sammen med våre oppdragsgivere.

 

Hvorfor Medvind

Verden er i omstilling. Klimaendringer, teknologiutvikling og forbrukere stiller nye krav og forventninger til myndigheter, by og bygd, næringsliv og forbrukere.

Medvind ønsker å få fart på den bærekraftige omstillingen. Vi skal derfor utvikle viktige møteplasser for offentlig og privat sektor, og bidra til at mennesker og virksomheter kommer sammen, deler kunnskap og sammen finner nye løsninger, muligheter og samarbeid lokalt, nasjonalt og globalt.

Vår hårete ambisjon er å være en liten, men effektiv og nyttig del av løsningen, gjennom å gi medvind til våre oppdragsgivere og deres prosjekter.

Medvindmetoden


Ikon som illustrerer Fase 1: Innsikt

Fase 1: Innsikt

Hvert oppdrag er unikt. Vi møter deg uten skylapper, men med nysgjerrighet og åpenhet. Vi lytter, utfordrer og graver for å forstå deg, dine kunder og problemet som skal løses. Ved hjelp av kunnskap og erfaring skaper vi oversikt og rom til å dyrke spørsmålet fremfor løsningen. 


Ikon som illustrerer Fase 2: Design

Fase 2: Design

Det kreative feltarbeidet starter. Vi får ideene på bordet, utforsker muligheter og verden rundt oss og ser hvilke puslespillbrikker som passer sammen. Vi går oss ikke bort, men denne fasen kan gi både motvind og nye oppdagelser i jakten på den beste løsningen. Vi ferdigstiller strategi og konsept og vet hvor vi skal - en destinasjon kanskje ingen av oss hadde planlagt.


Ikon som illustrerer Fase 3: Planlegging

Fase 3: Planlegging

Alle puslebitene er på plass, og vår prosjektleder sørger for oversikt og setter alle oppgaver inn i vårt strukturerte planverk. Vi organiserer og iverksetter, forespør og avtaler, bestiller og avklarer og gjør alt klar til gjennomføring. Vi sørger for en skreddersydd deltakerreise.


Ikon som illustrerer Fase 4: Gjennomføring

Fase 4: Gjennomføring

I denne fasen realiserer vi det vi har jobbet og planlagt for. Vår produsent og teamet rigger og tester før vi sørger for knirkefri gjennomføring. Vi har alltid på plass et Medvindteam som sør­ger for å ta vel imot deltakere og bidragsytere. Vi sprer vår trygghet til oppdragsgiver, leverandører, bidragsytere og andre involverte.


Ikon som illustrerer Fase 5: Evaluering

Fase 5: Evaluering

Vi evaluerer i etterkant hvordan det hele gikk, slik at vi lærer av det som gikk bra, og av det som kan gjøres bedre. Det bruker vi spesielt til neste gang samme event skal avvikles og generelt til å heve kvaliteten på alt vi gjør som selskap.