Om oss

Hvem er Medvind

Medvind Eventbyrå består av enengasjert og slagkraftig gjeng med strategiske rådgivere, innholdsutviklere, produsenter og prosjektledere i Oslo.

Medvind er en kunnskapsbedrift med ekspertise i historiefortelling. Vi skaper og formidler innhold og kommunikasjon og iscenesetter gjennom konferanser, arrangementer, utstillinger, film og kampanjer.

Vi tilbyr strategisk rådgivning og et omfattende nettverk i norsk næringsliv som gir verdi for våre offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Som resultat er våre nye oppdragsgivere ofte virksomheter med tydelige samfunnsoppdrag innen bærekraft, klima og miljø, forskning, næringsutvikling og internasjonalt samarbeid.

Vi står opp om morgenen for å skape de viktigste møteplassene og fortellingene for og i samarbeid med våre oppdragsgivere og norsk nærings- og samfunnsliv.

Du møter en profesjonell samarbeidspartner med svært kompetente medarbeidere og høy gjennomføringskraft. Du får tilgang til hele Medvindfamilien som består av noen av landets fremste eksperter innen bærekraft, omstilling og innovasjon. Ikke minst får du jobbe med svært hyggelige og engasjerte prosjektledere, produsenter, eventmakere og rådgivere som motiveres å løse små og store utfordringer sammen med våre oppdragsgivere.

 

Hvorfor Medvind

Medvind er et av Norges fremste og beste eventbyråer med flere av de mest prestisjefylte kundene og prosjektene. Vi løser alle dine behov og ønsker i forbindelse med eventer, konferanser og filmer. Du kan bruke oss på hele eller deler av prosessen. Vår ekspertise er strategi, konsept, innholdsproduksjon, programutvikling, regi, dramaturgi, scenografi, design, kultur, teknikk, deltagerhåndtering, kommunikasjon, reise og film. Vi jobber med fysiske, digitale og hybride arrangementer. Medvind jobber lokalt, nasjonalt og globalt. Våre kunder forblir våre kunder og noen har vært kunde i 20 år.

I Medvind Eventbyrå finner du en sammensveiset hyggelig og erfaren gjeng med humor og nysgjerrighet og et høyt profesjonelt nivå. Vi er effektive, løsningsorienterte og svært kreative. Vår referanseliste og våre referanser er vårt bevis på at du garantert vil bli fornøyd. Medvind har vunnet flere priser for vårt arbeid.

Temaene vi jobber med er variert, men vi har mye erfaring innen bærekraft, forskning og forskningskommunikasjon, næringsutvikling, innovasjon, design, by og samfunnsutvikling, organisasjonsliv, offentlig sektor, samfunn og politikk, byggebransjen, mobilitet, elektrifisering, tropisk skog og hav.

Vi jobber ikke med alt og alle. For oss er det viktig at vi brenner for det vi gjør. Det skaper best resultater for deg og prosjektet.

Medvind ønsker å få fart på den bærekraftige omstillingen. Vi skal derfor utvikle viktige møteplasser og opplevelsesbasert kommunikasjon for offentlig og privat sektor, og bidra til at mennesker og virksomheter kommer sammen, deler kunnskap og sammen finner nye løsninger, muligheter og samarbeid lokalt, nasjonalt og globalt.

Vår hårete ambisjon er å være en liten, men effektiv og nyttig del av løsningen, gjennom å gi medvind til våre oppdragsgivere og deres prosjekter.

Hva gjør Medvind

Medvind er et 360 graders byrå som dekker alle faser i forbindelse med eventer og konferanser.

Vi har delt opp virksomheten i åtte forretningsområder.

Ikon

Event & Konferanse

Medvind er et komplett event og konferansebyrå som kan ta ansvar for alle deler av prosessen og leveransene.

Vi leverer både fysiske, digitale og hybride arrangementer lokalt, nasjonalt og globalt.

Ikon

Film, Stream & TV

Medvind leverer profesjonelle filmproduksjoner, streamingløsninger og TV produksjoner.

Noen ganger bygger vi løsninger hos deg og på ulike lokasjoner. Vi kan også tilby ferdige studioløsninger, blant annet her hos oss i Mølleparken 4.

Filmene kan være egne produksjoner eller som en del av innhold til event og konferanser. Vi tilbyr også samproduksjoner fra ulike studioer i hele Norge og hele verden.

Ikon

Kommunikasjon & Design

Eventer og konferanser er kommunikasjonsarenaer. Vi har in-house designavdeling som både jobber med grafisk design, scenografi og design til filmer og sendinger.

I Medvind jobber vi med all form for kommunikasjon, også visuell kommunikasjon.

Ikon

Konseptutvikling & Innholdsproduksjon

Noe av det viktigste for et vellykket arrangement er god konseptutvikling, innholdsproduksjon og programutvikling. Det er svært få eventbyråer som har denne kompetansen.

Medvind er i øverste liga. Vi er spesialisert innen bærekraft, klima og miljø, forskning, design og arkitektur, bygg, og anlegg, samfunn og politikk, mobilitet, elektrifisering og kultur.

Ikon

Reise & Hotellbooking

Medvind tilbyr reise og hotellbooking. Du kan bruke oss kostnadsfritt til å finne riktig lokale. For Medvind er det ingen forskjell om vi produserer et arrangement i Oslo, Tromsø, København eller Cape Town.

Arrangementer krever ofte reise for innledere og deltagere. Alt koordineres av Medvind.

Ikon

Kultur & Artistbooking

Medvind tilbyr artistbooking av alle artister i Norge og verden. Vi bygger også egne kulturopplevelser hvor vi sammen med artistene skaper unike skreddersydde kulturopplevelser.

For å skape godt innhold bidrar kulturen til å skape god dramaturgi og opplevelse. Medvind tar ansvar for regi og iscenesettelse.

Ikon

Påmelding & Registrering

Medvind tilbyr flere løsninger innen deltagerhåndtering med invitasjoner, påmelding og registrering. Deltagerreisen er veldig viktig for en god total opplevelse. Medvinds avdeling innen deltagerhåndtering er spesialister på nasjonale og internasjonale gjester. Dette er en komplett PCO avdeling.

Ikon

Teknikk & Produksjon

Medvind tilbyr alt innen teknikk og teknisk produksjon. Vi designer, produserer og gjennomfører alt fra små til de aller største produksjonene. Medvind leverer komplette løsninger innen lys, lyd, scene, AV, kamera og sikkerhet.